•  
Du er her: Kloak

Kloak- og entreprenørarbejde

Du er nu skyllet ind på siden omkring Kloak- og entreprenørarbejde.

 

Har du fundet rotten på potten?

Eller er afløbet blevet proppet og nu er det stoppet?

Kloakdoktoren er straks på pletten og klarer hele paletten.

 

Ja, det lyder flot, men den er god nok. Ved et nærmere kig på vores arbejdsopgaver i menuen, vil I se, at vi spænder bredt.

 

Vi løser opgaver for både private, industri, landbrug og offentlige instanser, og udfører desuden også en lang række anlægsarbejde og belægning. 

 

Vores kloakservice indbefatter TV-inspektion og vi foretager både etablering, undersøgelse og reparation af kloak. Hvad end du døjer med rotter, lugtgener, vand eller fugt i kælderen, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Vi tilbyder desuden kloaktjek ved huskøb og hussalg, og vi fremlægger ligeledes den nødvendige dokumentation, f.eks. i forbindelse med forsikringsskader. Vi står altid klar til at rådgive dig..

 

Det er KloakDoktorens mål at tage udgangspunkt i kundernes behov og udføre vores arbejde i henhold til gældende regler og kundetilfredshed. Vi bruger altid det rigtige udstyr, og vi er kompetente og kvalitetsbevidste i dét vi laver. Foruden vores autoriseret kloakmester og rottebekæmper Verner, har vores øvrige rørlæggere mange års erfaring inden for feltet. Vi holder os hele tiden opdateret inden for branchen, og vi efteruddanner derfor også alle vores medarbejdere med løbende kurser. 

 

Kontakt autoriseret kloakmester Verner på tlf.  24 60 23 00 og hør mere om kloakarbejde m.v.

 • Rotte-tv
  Kloakdoktoren på tv-inspektion
 • Projekt Skide-lig-glad
  - mød kloakklovnen
 • Kloakdoktoren
  Rotteskade i afløb
 • Har du spørgsmål?

  Udfyld formularen og vi gøre vores bedste for at besvare dit/dine spørgsmål.

Ret cookievalg her